dilluns, 10 d’octubre del 2011

CF MOLLET 4 - 0 CF LLORET

Tot del revés

Derrota contundent del CF Lloret a Mollet del Vallès, en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga de la Primera Catalana. Va ser per un marcador de 4-0, a causa dels gols locals de Silvestre, Duran i Fortuny en dues ocasions.

Crònica molt complicada la de la cinquena jornada pel CF Lloret. Els d’Edu Urdiales, després de punxar a casa davant el Peralada, on van empatar en un partit que va tenir dues expulsions lloretenques, arribaven a Mollet amb il·lusió i amb ganes de sumar la segona victòria de la temporada i la primera com a visitants. Malauradament no va ser així i el Lloret va tornar amb una sensació totalment diferent a la d’abans del partit. Nova ensopegada fora i tot indica que l’equip selvatà s’haurà de fer fort a casa i no deixar escapar punts si no vol tenir problemes per mantenir la categoria. Lluny de Lloret de Mar, els partit es preveuen molt complicats en aquesta Primera Catalana. S’haurà de suar i molt per treure’n coses positives.

Les baixes en defensa dels sancionats Sergi i Chema, i del lesionat Jordi Valls, van condicionar, un cop més, la formació de l’equip. Edu Urdiales, com ja va fer al camp de la Gramanet, va haver d’apòstar per Ivi en el lateral dretà, tot i ser un jugador d’atac. Va estar acompanyat en la línia defensiva per Àlex Bertran, en el lateral esquerrà, i per una parella de centrals formada pels capitans Manel Pujades i Marc Soler, que tornava després de les seves molèsties físiques. Els migcampistes escollits van ser Àngel, Cuenca, Ribas, Bader i Cristian, que van acompanyar al davanter Dani Pecci, que va recuperar la titularitat en detriment de Kuku.

Pel que fa al partit, tot, o gairebé tot, va sortir malament. El Mollet es va trobar molt d‘hora amb el marcador a favor i això va ser un handicap molt pesat pels d’Edu Urdiales. El gol en el minut 7 de Silvestre va condicionar el partit i és que, en una categoria com la Primera Catalana, el primer en perforar la porteria té moltes opcions d’endur-se els tres punts i més encara si el qui s’avança és l’equip local. El 2-0, obra de Duran, va arribar en un minut psicològic, en el 44’. Va ser un gol que va fer molt de mal al Lloret i que presentava una segona part molt complicada. A més, això es va agreujar quan, en l’inici de la represa, Fortuny va superar Jaume Prado i va fer el tercer. Era ja missió impossible arreglar-ho i, en el minut 68, de nou Fortuny va tancar el partit amb el 4-0 definitiu que sentenciava a un Lloret que no ho va fer bé.

Amb aquesta derrota, el Lloret baixa fins a la catorzena posició, amb 4 punts, al limit de la zona de descens. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales intentaran sortir d’aquesta situació davant el San Lorenzo. El partit es jugarà dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CF Mollet: Belles, Marc, Duran, Borrajo (Sánchez), Alcantara, Guerrero (Olivé), Fortuny (Arguisuelas), Luna, Silvestre (Céspedes), Miguel (Torcal) i Barón

CF Lloret: Prado; Ivi, Marc Soler, Manel Pujadas, Àlex Bertran (Riky); Àngel (Jona), Cuenca, Ribas; Bader (Batllosera), Cristian i Pecci (Dani Cuerva)

Gols: 1-0 Silvestre (7’), 2-0 Duran (44’), 3-0 Fortuny (46’) i 4-0 Fortuny (68’)

Àrbitre: Navarrete Montoro. T.G.: als locals Fortuny, Barón i Luna, i als visitants Àngel, Cristian, Cuenca i Ribas.

Incidències: Cinquena jornada de la Primera Catalana. Camp Municipal Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).