dilluns, 26 de setembre del 2011

UD GRAMANET MILAN "B" 2 - 1 CF LLORET

Petits detalls que et fan perdre

Derrota del CF Lloret al camp de la Gramanet Milan “B” per un marcador de 2-1. El local Vidal va obrir el marcador des del punt de penal i, també des dels onze metres, Cristian Cuerva va aconseguir l’empat momentani. A la represa, Luque, amb un gran gol, va donar la victòria als rivals.

Que t’arribin dues vegades i que et facin dos gols deixa un mal regust de boca. Però que ho facin quan ets tu qui domines el partit i quan sembla que pots aconseguir sumar els primers punt com a visitant encara fa més mal. Això és el que va patir el Lloret, que en cap moment va ser inferior al seu rival, però que no va estar encertat en els darrers metres. La Gramanet en va tenir prou amb enviar al fons de la xarxa les dues ocasions de les que va disposar i en ajuntar molt les seves línies a la segona meitat per evitar un joc còmode en atac del Lloret. Els lloretencs, tot i la derrota, van demostrar que estan al nivell de la categoria i que no han de tenir problemes per mantenir-la.

La novetat més destacada en l’alineació d’Edu Urdiales va ser la presència en el lateral dretà del migcampista Ivi. Les baixes de Jordi Valls, Marc Soler i Àlex Betran van obligar a fer experiments en defensa. A més, en comptes de jugar amb un trivot, l’equip va sortir amb un doble pivot format per Ribas i Àngel, amb tres mitges-puntes com Cristian, Jona i Riky, que va tornar a l’equip després dels dos partits de sanció. L’escollit per la davantera va ser Kuku.

El partit va començar amb polèmica. Quan només havien passat 3 minuts de l’inici del partit, la Gramanet hauria d’haver-se quedat amb un home menys per una clara targeta vermella al porter local que l’àrbitre Jose Barrera no es va decidir a mostrar. Cristian es va quedar sol davant el porter Xavier Leon i aquest, en una sortida a la desesperada, va tombar l’atacant lloretenc quan ja encarava a gol. El llançament de falta, servit per Marc Ribas, va sortir fregant el pal. El joc no era massa vistós i les pilotades llargues manaven. En el minut 22, una acció desafortunada de la defensa del Lloret va acabar amb un penal dubtós de Chema. El local Vidal no va perdonar davant Gianni i va fer el primer gol del partit. L’empat lloretenc va arribar de la mateixa manera. Una pilota llarga a l’àrea la va lluitar Kuku, que va acabar al terra i l’àrbitre va castigar l’acció amb un penal que resulta també molt dubtós. Cristian Cuerva el va llançar i va col·locar l’empat momentani amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat, el Lloret va sortir amb les ideies clares de buscar el gol de la victòria i el domini de la pilota va ser seu, però sense encert en els darrers metres. La falta de precisió en algunes passades va provocar un ràpid contraatac de la Gramanet. El davanter Luque es va quedar sol davant Gianni i, amb un gran gol, va posar el 2-1 a l’electrònic. A partir d’aquí, i amb diversos canvis que va introduir Edu Urdiales, l’equip va assetjar la porteria de la Gramanet però sense sort ni massa punteria. La millor ocasió va ser d’Ángel Vadillo, amb un gran xut des de la frontal de l’àrea que va rebutjar el porter rival. El partit va acabar sense incidents i els tres punts es van quedar a Santa Coloma de Gramanet.

El Lloret es manté a la part mitjana de classificació amb 3 punts. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales afrontaran un altre derbi, aquesta vegada davant el CF Peralada. Serà dissabte vinent, a partir de les 16:00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

UD Gramanet Milan “B”: Xavier Leon, Camacho, Verastegui, Sequera, Pons, Montcusí, Vidal (Alejandro, 88’), Esteve, Bello, Fernández (Morales, 46’) i Luque (Pedrola, 74’)

CF Lloret: Gianni; Ivi, Sergi, Chema, Manel Pujadas; Ángel, Ribas (Batllosera, 77’); Riky (Dani Cuerva, 80’), Jona (Cuenca, 73’), Cristian (Pecci, 57’); i Kuku

Gols: 1-0 Vidal (p.) (22’), 1-1 Cristian (p.) (36’) i 2-1 Luque (61’)

Àrbitre: Jose Barrera. T.G.: als locals Xavier Leon, Montcusí i Camacho, i als visitants Chema i Àngel. T.V.: Cap.

Incidències: Tercera jornada de la Primera Catalana. Camp IES Can Peixauet (Santa Coloma de Gramanet).

La jornada 3 de la Primera Catalana:

Gramanet Milan 2 – 1 Lloret

Mollet 0 – 2 San Lorenzo

Peralada 1 – 1 Montcada

Farners 2 – 1 Guíxols

San Cristobal 3 – 2 Ripollet

Palamós 4 – 0 Manresa

Vilassar de Mar 1 – 0 Premià

Cerdanyola 0 – 2 Figueres

Júnior 0 – 2 Avià

La classificació:

1- San Cristobal (9 punts)

2- Gramanet Milan (7)

3- Figueres (7)

4- Avià (7)

...

12- Lloret (3)

...

15- Júnior (1)

16- Guíxols (0)

17- Premià (0)

18- Manresa (0)

La propera jornada:

Lloret – Peralada (dissabte, a les 16:00h)

San Lorenzo – Júnior

Montcada – Mollet

Guíxols – Gramanet Milan

Ripollet – Farners

Manresa – San Cristobal

Premià – Palamós

Figueres – Vilassar de Mar

Avià – Cerdanyola

(Fotos: Diana Martínez)