dilluns, 12 de setembre del 2011

CP SANT CRISTOBAL 2 - 1 CF LLORET

Benvinguts a la Primera Catalana

Derrota del CF Lloret al camp del CP Sant Cristobal per un resultat de 2-1, en el debut a la Primera Catalana. Ángel Vadillo va avançar als lloretencs, però David i Sergi Estrada van capgirar el marcador en el tram final.

La primera en la front. Podríem dir-ho així després del final que va tenir el retorn del Lloret a la Primera Catalana. Tota la feina feta durant 70 minuts es va perdre en menys d’un quart d’hora. Dues errades defensives van condemnar el conjunt lloretenc que, fins el moment de l’empat local, havia fet un partit molt seriós. El Lloret, per seguir la tradició, comença sense guanyar el primer partit de lliga i es poden establir similituds amb el que va passar la temporada anterior a La Bisbal. L’equip selvatà va ser millor, va gaudir de bones oportunitats i va proposar un joc molt més ambiciós. Això, però, en una categoria com la Primera Catalana no sempre és suficient i el Sant Cristobal ho va demostrar, enviant al fons de la xarxa les dues oportunitat clares que va tenir. Malgrat tot, la valoració no és del tot negativa, i és que el Lloret va ser millor que el seu rival.

Un dels atractius de tots els inicis de campionat és conèixer el primer onze titular. Edu Urdiales va apostar per una defensa amb Sergi com a central acompanyant Chema, amb Jordi Valls i el capità Manel Puajadas com a laterals. El trivot al mig del camp el van formar Ángel, Ivi i un home amb experiència a la categoria com Marc Ribas. La tripleta atacant va estar composada per Àlex Bertran, reconvertit a extrem, i els que han de ser els killers de l’equip, Dani Pecci i Kuku.

La primera part va ser poc vistosa, típica d’un primer partit de lliga. Molta intensitat i força al mig del camp i contundència en defensa. Les accions clares de gol van brillar per la seva absència i les accions a pilota aturada van manar en el joc. D’aquesta manera, precisament, va arribar el 0-1 favorable al Lloret. Va ser obra d’Ángel Vadillo, a la sortida d’un córner, quan ja s’havia jugat més de mitja hora. El Sant Cristobal, amb prou feines va poder reaccionar abans del descans i els jugadors van marxar als vestidors amb la victòria momentània dels lloretencs. A la segona meitat tot es va capgirar. Però no va ser fins el minut 73. Abans, el Lloret havia estat el dominador del joc. Les errades defensives van passar factura i van deixar els d’Urdiales sense els punts. L’empat va arribar a pilota aturada. La falta de concentració en els marcatges va deixar sol al local David, que va superar Gianni. A falta de cinc minuts pel final, Sergi Estrada, després d’una serie de rebots dins l’àrea, va firmar el definitiu 2-1 per deixar els tres punts a Terrassa. Tot i així, el Lloret encara va disposar de dues oportunitats molts clares de gol abans del xiulet final. El porter Juanjo va respondre magistralment a un xut de Dani Cuerva i el travesser va impedir el gol de Cristian. Així va acabar el primer partit oficial a la Primera Catalana.

El proper cap de setmana, arriba el derbi. Els d’Edu Urdiales es veuran les cares amb el CE Farners de Javier Salamero. L’encontre es podrà seguir dissabte vinent, a partir de les 4 de la tarda, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CP Sant Cristobal: Juanjo, Cisco, Xavi Lordán, Jonathan (Arnau), Àlex, Arjona, Chema (Hernández), Kevin, Charlie (Edu), Plaza (Lariño) i David

CF Lloret: Gianni; Jordi Valls, Sergi, Chema, Manel Pujadas; Ángel, Ivi (Cristian), Ribas (Batllosera); Kuku (Bader), Pecci (Dani Cuerva) i Àlex Bertran (Jona)

Gols: 0-1 Ángel (35’), 1-1 David (73’), 2-1 Sergi Estr

ada (85’)

Àrbitre: Gómez Hernández. T.G.: als locals Àlex, Chema i Plaza, i als visitants Manel Pujadas, Kuku i Jona. T.V.: Cap.

Incidències: Primera jornada de lliga de la Primera Catalana. Camp Municipal Can Anglada (Terrassa).