diumenge, 26 d’octubre del 2008

EC GRANOLLERS - CF LLORET (5-2)

Derrota del primer equip del CF Lloret al camp de l'EC Granollers per un resultat de 5-2. Els gols lloretencs han arribat per mitjà del davanter David Mancheño (Peque).

No ha pogut ser, el Lloret ha tornat a perdre. La mala sort i la falta de punteria, una vegada més, han condemnat els homes de Jaume Bosch. El Granollers s'ha vist obligat a remuntar el gol inicial de Peque i abans del descans ha aconseguit igualar la balança. Al segon temps, un gol en pròpia porta de Sergi i una jugada a la contra han permès als locals posar-se amb un 3-1 a favor. Peque, de nou, ha marcat per retallar distàncies. Semblava que l'empat arribaria tard o d'hora però a pocs minuts pel temps afegit les possibilitats d'arrencar un punt s'han esvaït. Una altra acció desafortunada de la defensa lloretenca ha afavorit als locals, que han aconseguit el 4-2 gràcies a un gol del porter Oriol Perera en pròpia porta. Ja en el minut 93, el Granollers ha fet el definitiu 5-2.

L'equip ha presentat un nou jugador. Es tracta del davanter Luna, que l'any passat va superar la xifra dels vint-i-cinc gols a la Primera Regional amb l'Arenys.

El proper partit serà a casa davant el Bellavista Milán.