EC GRANOLLERS - CF LLORET (3-0)

El primer equip del CF Lloret va perdre al camp de l'EC Granollers (3-0).

És una informació que ampliem gràcies al diari EL 9 ESPORTIU DE CATALUNYA:

El Lloret està de pega, no aprofita la superioritat i cau golejat.
Un penal fallat per Marcos en el minut 3, que va suposar l'expulsió per vermella directa del porter local Alan, va ser el primer avís del tòpic que diu que qui perdona ho acaba pagant. A aquesta acció inicial s'hi van sumar tres accions de perill de Petete i 'Peke' que tampoc van trobar el gol. En el primer contraatac local, un greu error defensiu de George va deixar l'1-0 mastegat a Dídac. Sense marge de maniobra, en la jugada següent, el Granollers va ampliar distàncies i va fer el 2-0 amb què es va arribar al descans. En el segon temps, els locals es van quedar amb 9 per l'expulsió d'Arnau al 52'. El Lloret va estirar files però la pilota no volia entrar, i en un contraatac al 93', el Granollers va apuntalar el triomf amb el 3-0 final, que va ser massa càstig pels de Domínguez.

EC Granollers: Alan; Alegre, Arnau, Marín, Vasco; Juan Carlos, Gavilán, Òscar, Canario; Dídac i Fàbregas
També van jugar: Valiente, Fito i García

CF Lloret: Serafín; Poderoso, Hèctor, George, Martí; Petete, Batllosera, Albert Marcos, Àlex Bertran; 'Peke' i Antonio
També van jugar: Dani Cuervas, Álvaro, Oriol i David

Gols: 1-0 Dídac (30'), 2-0 Canario (32') i 3-0 Valiente (93')

Àrbitre: Martorell Robert. T.G.: pels visitants Poderoso i Álvaro, i pels locals Vasco, Marín i Canario. T.V.: directa a Alan (3'), i per doble amonestació a Arnau (52').